میتوانم درخواست کنم از من کارتهای شناسایی معتبرم و شناسناممو برای ضمانت پیش خودش نگه داره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۹ #12795493

سلام وقت بخیر
من بمدت یکماه در یک دفتر وکالت بعنوان منشی دفتر بصورت ازمایشی مشغول شدم، چون وکیل (صاحب دفتر) از من راضی بود قرار داد یکساله بستیم یه برگ چک از من بتاریخ امروز بمبلغ ۵۰میلیون تومان در وجه خودش (وکیل، صاحب دفتر) از من گرفت در قسمن در وجه نام وکیل نوشته شد در پرانتز نوشتیم جهت حسن انجام کار در قرارداد کاری تو قرارداد نوشت یک چک بعنوان حسن انجام کار تحویل گرفته شد در صورت اثبات قصور یا تقصیر از ناحیه طرف دوم قابل وصول از طرف اول میباشد و در انتها بصورت دستنوییس شماره چک وارد کرد. الان من خیلی نگرانم
کل وسایل دفتر پنجاه میلیون نمی ارزید اگر دفتر دزدی بشه اتفاقی بیافته گفت بخاطر کوتاهی شما بوده باشه چک اجرا گذاشته میشه و نقدش میکنیم من خیلی از قانون مطلع نیستم.ایا بجای چک و سفته میتوانم درخواست کنم از من کارتهای شناسایی معتبرم و مثل کارت ملی. شناسنامه مو برای ضمانت پیش خودش نگه داره؟
من میترسم با بهانه قراردادن یه چیزی که گم شده یا کوتاهی کردم در کارم چک منو اجرا بزاره بخاد نقدش کنه
میشه راهنمایی م کنید؟🙏🏻

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع مورد اشاره و نگرانی شما در زمره موارد حسن انجام کار نمی باشد . اصولا استفاده از اوراق تجاری تضمینی به این صورت نیست که به هر بهانه ای بشود از آنها بهره گرفت و کارمند را تحت فشار قرار داد . علی الخصوص با توجه به ذکر مشخصات چک در قرارداد کاری شما جای نگرانی وجود ندارد .