منظور از قرار نهایی چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۸ #12792585

سلام خسته نباشید
همسایه روبروی ما به همراه یک زن و یک مرد بهانه گرفتن ریختن تو خونمون همسرم و خودم زدن تلوزیون شکستند مشکل ریه داشتم نفس نداشتم ۱۱۰ زنگ زدیم اومد شکایت کردیم پزشکی قانونی رفتیم دوتا همسایه که اینها را از خونه بیرون کردن اومدن شهادت دادن دادیاری هم شهادت دادن طرف هم شکایت کردن شورا رفیم سه تا پرونده شدن و سه ما دو تا یکشون پرونده رفت دادیاری سوم پرونده ما چون دادیار مدتی نیومد طولانی شد پرونده اون یکی رفت کیفری متوجه شدیم شاهدش هم متهم پر ونده هست ۱۰۲ کیفری گفتیم بخاطر قسم خوردن ۴ تومن دیه دادم حالا پرونده ما بجریان افتاد تقاظا کردیم پروندها تجمیل بشن انجام شد بازپریی نوشته قرار نهای صادر شد کیفرخواست صادر شد اصل مدارک به حوزه قضای ارسال گردید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار نهایی توسط دادیار یا بازپرسی پس از بررسی شکایت طرفین صادر می شود و پرونده جهت رسیدگی وصدور حکم به دادکاه کیفری ارسال می گردد

درود
یعنی با صدور کیفرخواست پرونده برای محاکمه به دادگاه ارسال می شود.

با سلام باتوجه به توضیحات شما قرار جلب به دادرسی به نفع شما صادر شده است. و باید منتظر وقت رسیدگی دادگاه باشید.

درود:همان گونه که فرمودید درجواب پاسخ به این سئوال روند پرونده در دادسرا به اتمام رسیده ومختومه اعلام شده ،پرونده مربوطه به دادگاه کیفری دو ارجاع داده می شود.

درود بر شما، چنانچه در ثنای شما ابلاغ نشده با مراجعه به سایت عدل ایران این قرار را پیگیری کنید، منظور از قرارنهایی، قرار موجب صدور حکم کیفرخواست یا برائت است که سبب مختومه شدن پرونده در دادسرا و در صورت صدور کیفرخواست به دادگاه ارجاع خواهد شد.

با صدور قرار نهایی از قبیل برایت و یا جلب دادرسی تکلیف پرونده مشخص می شود

با سلام واحترام قرار نهایی یعنی تحقیقات تمام شده و پرونده در آن شعبه مختومه شده است سوالتون هم خیلی نامفهوم بود موفق و پیروز باشید