با داشتن مالکیت چهار دانگ از یک منزل موفق به خلع ید میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۵ #12738299

باسلام.
آیا زوجه با داشتن مالکیت چهار دانگ از یک منزل مسکونی مشترک موفق به خلع ید زوجی که مالک قهری دو دانگ از این ملک است میشود؟
باتشکر.

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با داشتن سند رسمی بله می توانند اقدام نمایند

بله با توجه به داشتن سند مالکیت درخواست خلع ید امکان پذیر است

درود بر شما، بله مالک هر مقدار از سهم مشاعی میتواند درخواست خلع ید نماید.

خلع ید املاک مشاعی به موجب قانون اجرای احکام مدنی مصوب ۵۶ اجرا می شود.

بله امکان اخذ حکم خلع ید مشاعی وجود دارد

باسلام بله میتواند به دادگاه دادخواست خلع ید ملک مشاعی نماید .

درود
بله خلع ید مشاعی به موجب قانون اجرای احکام مدنی اجرا می شود.