میخواهد در روز محضر خانه را به برادرش منتقل کند، راه قانونی چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۱ #12728157

روز بخیر،
من یک خانه را به قیمت ۴۰۰ تومان فروخته، و ۳۰۰ تومان دریافت، دریافت مبلغ مانده در روز محضر توافق شد، حال ایشان میخواهد در روز محضر خانه را به برادرش منتقل کند، یا در پشت قولنامه، پشت نویسی کنیم، قولنامه را تعویض کنیم، یا راه قانونی چیست که ایشان مدعی نشود

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اخذ رضایت نامه کتبی از خریدار ، انتقال به نام فرد معرفی شده از سوی وی بلامانع است .

درود
در مرحله ثبوتی خریدار میتواند مال را به نام هرکه بخواهد بزند اما در مرحله اثبات برای اینکه بعدا با مشکل مواجه نشوید و متهم به فروش مال غیر نشوید در پشت قولنامه در حضور دو شاهد توافق خریدار را به انتقال مال به برادرشان را اخذ کنید

با سلام
قولنامه تان را پشت نویسی کنید و مجددا روز دفترخانه و مبلغی را که باید همراه داشته باشند را ذکر کنید و نیز ذکر کنید که ایشان بابت وجوهی که برای برادرشان پرداخت کردند هیچگونه حق و ادعایی بر ملک شما ندارند و نخواهند داشت و در روز دفترخانه بعد از اخذ مابقی ثمنتان ، مبادرت به امضاء سند بنمایید .
در ضمن دفتراسنادرسمی را نیز از این وضعیت آگاه نمایید و استعلام دارایی را بنام برادرشان تغییر دهید.

سلام
میتوانید در پشت قولنامه انتقال را به شخص دیگر قید کنید که به امضای دو شاهد رسیده باشد