در جلسه اول ترک انفاق کیفری لازم است شاهد ببرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۶۵۳ #12707871

سلام
من از همسرم شکایت ترک انفاق کیفری کردم. ۷ ماه است که خونه مشترک رو ترک کردند و هیچ نفقه ای پرداخت نکردن. بعد از دادخواست نفقه حقوقی ایشون درخواست تمکین دادن که در جلسه تمکین من اعلام کردم حاضر به تمکین هستم. در پرونده نفقه هم اظهار کرده که نفقه رو پرداخت نکرده. حالا در جلسه اول ترک انفاق کیفری لازم است شاهد ببرم؟ یا کار خاصی باید انجام بدم؟ اصلا امکان اینکه بتونیم حکم جلبش رو بگیرم وجود دار؟ اگر بخواد نفقه رو پرداخت کنه چه اتفاقی میفته؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت وجود شاهد می توانید به آنها استناد نمایید و در صورتی که زوج نفقه را پرداخت ننماید می توانید حکم جلب ایشان را اخذ کنید

سلام. چون شما اظهار کردید تمکین میکنید و شوهرتان با توجه به امادگی شما برای تمکین در دادگاه ، مانع حضور شما شده اند ، به شما نفقه تعلق میگیرد و میتونید شکایت کنید . پس از این شکایت تمکین کردن شما فقط در دریافت نفقه تاثیر دارد و در شکایتتان تاثیری ندارد.. هرچی ادله بیشتر باشد خوبتر است.. اگر برایتان مقدپر است به هر دو مورد استناد کنید

سلام. به تما م مطالبی که که در دادگاه حقوفی گفته شده و مستندشم دارید استناد کنید و اگر شاهدی هم دارید بگویید شاهد دارید و مکتوبش کنید با اسمش، در صورت لزوم احضار میشود.. اگر نفقه ندادنش اثبات بشه حکم حبس برایش صادر خواهد شد، ودادن نفقه های بعدی تاثیری در حکم ندارد. گرچه هر وقت شما رضایت خود را ابراز کنید ازاد خواهد شد