من میتوانم با ده روز فیلم این رسید های واریزی شش ماه اخیر را هم ثابت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۱۶ #12697961

سلام وقت بخیر . از کارگر خود ده روز فیلمی دارم که از مغازه جنس می‌برد اما حالا از طریقی متوجه شدم که از خیلی وقت پیش اینکار را میکند و به کسی میفروشد رسید های فروش اجناس به شخص دیگر را پیدا کردم و دارم ، ولی خودش مدعی است که اجناس مال خودشه ولی فاکتور یا مدرکی بابت خرید آنها ندارد

من میتوانم با ده روز فیلم این رسید های واریزی شش ماه اخیر را هم ثابت کنم یا نه ؟ فقط آن ده روزی که فیلم دارم میتوانم ثابت کنم ؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود دلایل و مستندات کافی ارائه دهید

بایستی دلایل و مدارک کافی جهت اثبات ادعا ارائه دهید

با سلام
با داشتن مدارک مستند میتوانید شکایت سرقت مطرح نمایید

با داشتن ادله و مستندات کافی می توانید شکایت خود را طرح نمایید

با درود هر یک احکام خاص خود را دارد
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
حقوق و مزایای شما کارگر به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است

سلام
جهت اعلام سرقت فیلم دوربین کفایت میکند اما در خصوص پرداخت حق و حقوق کارگر که موضوع مجزا میباشد میبایست ثابت نمایید

با درود. اگر شاهدی یا دلیلی از قبیل فاکتور خرید اجناس خودتون از شرکتی یا عمده فروشی برای همون جنسهای که کارگرتون از مغازه شما دزدیده و به شخص ثالثی فروخته ؛داشته باشید و یا سایر قرائن و اماره بهمراه فیلم ضبط شده که زمان ششماه دزدی و مقدار اجناس دزدیده شده در ماههای قبل را اثبات کند؛