آیا دادگاه حقوقی می توانسته با توجه به جعل شدن قرارداد رائ بر فسخ قرارداد مجعول صادر کند ؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۴ #12686137

بنده بعلت جعل قرارداد از شخصی شکایت کیفری کرده ام و طرف شکایت دادخواست حقوقی مبنی بر فسخ قرارداد داده است و با وجود اینکه بنده با گواهی بازپرسی که در آن شکایت کرده ام تقاضای فرار اناطه داده ام باز هم رائ به فسخ قرارداد صادر شده است .
۱-آیا دادگاه حقوقی می توانسته با توجه به جعل شدن قرارداد رائ بر فسخ قرارداد مجعول صادر کند ؟
۲-رائ دادگاه کیفری ارجحتر می باشد یا دادگاه حقوقی؟

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سخن از جعل می آید در واقع قرارداد فسخ است.

سلام
رای دادگاه کیفری برای مراجع حقوقی لازم الاتباع می باشد و چنانچه در دادگاه کیفری رای به نفع شما صادر شود امکان اعاده دادرسی خواهید داشت

در صورتی که قرارداد جعلی باشد معامله باطلل می باشد در اینجا باید قرار اناطه صادر میشد اثبات جعلی بودن با دادگاه کیفری است محکومیت شما در فسخ قرارداد توسط دادگاه حقوقی مانع از شکایت کیفری شما نیست شما می توانید از طریق کیفری اثبات کنید که قرارداد مجعول بوده

در صورت معامله بر مبنای اسناد مجعول معامله باطل و اثری بر آن نخواهد بود و همه چیز به حالت قبل باز میگردد.
رای کیفری بر رای حقوقی ارجع است ولی شما فقط طرح شکایت کرده اید و هنوز امری به اثبات نرسیده

باید در دادگاه حقوقی ادعای جعل میکردید که رسیدگی شود ،،رای از مراجع حقوقی وکیفری یکی است ..احتمالا بر اساس قرارداد رای صادر شده و شما به جعل بودن سند ادعایی نداشتید با این حال قابل نقض است

با سلام
دادگاه کیفری مقدم بر دادگاه حقوقی میباشد
وقتی سخن از جعل می آید در واقع قرارداد فسخ است.

باسلام
درصورتی که قرارداد مجعول باشه یعنی اساسا معامله باطل است.
رای دادگاه کیفری برای دادگاه حقوقی حجیت دارد