توهین پیامکی نموده است؛ پیامش موجود هست؛ آیا محکوم میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۷ #12678339

سلام .خواهر خانمم فوش ناموس به من داده و تهدید کرده که آدم میفرستم‌ با تو تجاوز کنن و پیام فوش موجود هست.که گفته نه ناموس داری و نه خانواده منم هیچ جوابی بهش ندادم.قاضی دستور پرینت داد آیا درصورت اثبات خانم محکوم میشن..

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .با ارائه پرینت و تایید ارسال پیام ب شما محکوم خواهند شد

می توانیدبه عنوان جرم توهین و تهدید علیه ایشان شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کند و قطعا در صورت اثبات محکوم خواهند شد

درود
بله اگر ثابت شود محکوم می شوند

دروود ،بله در صورت وجود متن پیامک ها و تایید صحت آن، ،فرستنده مجازات کیفری خواهد داشت.

با درود
در صورت شکایت بله، محکوم خواهند شد.

درود بر شما، تحت عنوان فحاشی و توهین شکایت کنید، درصورت وجود پیام‌ها به عنوان سند الکترونیک امکان محکومیت ایشان وجود دارد.

بله پیامک شامل فحاشی و تهدید میتونه موجب اقناع دادگاه و حصول علم قاضی و درنهایت منجر ب صدور رای و محکومیت ایشون بشه شکایتی بر مبنای فحاشی،توهین و تهدید علیه ایشان تنظیم نمایید