ایشان مبلغ ودیعه را که ۵۰۰ هزار تومان بود را پس نداد، آیا میتوانم با اینکه ۴ ماه از این موضوع میگذرد از این آقا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۹ #12665342

با سلام. چند ماه پیش ملک اجاره ای را در سایت دیوار دیدم و با مالک تماس گرفتم، به ظاهر موقعیت ملک خوب بود، از من خواستند که مقداری پول بابت ودیعه واریز کنم تا ملک به اجاره نرود، وقتی برای رویت ملک رفتم، موقعیت جالبی نداشت و اینکه ملک کوچکتر از ابعادی بود که در سایت درج کرده بودند. وقتی به مالک گفتم که این ملک را نمیخواهم ایشان مبلغ ودیعه را که ۵۰۰ هزار تومان بود را پس نداد. در حالیکه موقع واریز آنلاین پرداخت بابت ودیعه را نیز عنوان کردم. در ضمن هیچگونه قراردادی نیز مابین ما نوشته نشده. آیا میتوانم با اینکه ۴ ماه از این موضوع میگذرد از این آقا شکایت کنم؟ آیا راه به جایی خواهم برد که حداقل این آدم متنبه شوند که اینکار را با افراد دیگر نکنند؟ اگر پاسخ مثبت است به کجا باید مراجعه کنم؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
لازم هست تا پرونده بطور کامل رویت گردد تا بتوان بهتر مشاوره داد