شکایت بابت سبدگردانی شخصی و مطالبه ارزش پرتفوی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۶ #12643642

سلام وقت بخیر، من پرتفوی بورسی در اختیار یک نفر قرار دادم به ارزش ۶۰۰ میلیون و بابتش چک ضمانت گرفتم و قراردادی نداریم. ایشون تمام پرتفوی را از بین بردن و قول دادن پولش رو به من بدن. تقریبا یک سوم پول رو دادن و دیگه چیزی ندادن. بعد از ۵ روز از تاریخ چک برگشت زدم و دوباره از من وقت خواستن، من هم وقت دادم. الان گفتن حاضرن نصف طلبم رو بدن ماجرا تموم بشه ولی من کامل می‌خوام. از چه راهی باید شکایت کنم؟ می‌تونم مطالبه وجه کنم یا اینکه از دادگاه بخوام ایشون پرتفوی من برگردونه، من هم هر دریافتی داشتم به ایشون بدم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با داشتن چک میتوانید نسبت به مطالبه وجه چک اقدام نمایید

سلام،با مطالبه وجه چک مبتوانید حقوق خود را استیفا نمایید

با سلام
شما می توانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

سلام و عرض ادب
هرچند که چک ضمانتی باشد؛ با اقدام از طریق دادگاه، کل مبلغ مندرج در چک بعلاوه خسارت تاخیر تادیه آن از تاریخ سررسید چک را میتوانید مطالبه کنید و بنظر میرسد با توجه به اینکه ایشان سابقا یک سوم طلب شما را پرداخته اند با اقدام روی چک، بخاطر اینکه شما محق دریافت مجدد کل مبلغ چک با خسارت تاخیر میباشید، ایشان ترجیح بدهند که با تسویه کل مبلغ طلب، جریان را قبل رسیدن به مرحله دادگاه، فیصله داده و چک را مسترد کنند.

با سلام
دادخواست مطالبه وجه چک به طرفیت وی طرح کنید.

با سلام،دادخواست مطالبه وجه چک دهید.

دادخواست مطالبه وجه چک را طرح نمایید.
برای تنظیم دادخواست میتوانید از وکلای بنیاد استفاده نمایید.