آیا ما در روند انحصار وراثت پدرمان، باید آنچه از پدربزرگمان قانونی سهم پدرمان باید بشود را ذکر کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴۹ #12630010

با سلام، پدر بزرگم قبلا فوت کرده و پدرم اکنون فوت کرده ولی در زمان حیات پدربزرگم در قید حیات بود. به دلیل اختلافات وراث پدربزرگم انحصار وراثت اموال پدربزرگم تاکنون انجام نشده است. ما برای اموال پدرم مشغول انجام انحصار وراثت و ذکر دارایی‌هایش برای اداره دارایی هستیم. با توجه به اینکه پدر بزرگم یک خانه سنددار در شهر و تعدادی باغ و املاک بدون سند روستایی به جا گذاشته است، آیا ما در روند انحصار وراثت پدرمان، باید آنچه از پدربزرگمان قانونی سهم پدرمان باید بشود را ذکر کنیم، یا اینکه باید بگیم که ارثی باید از طرف پدربزرگ به پدرمان برسد و هنوز نرسیده است؟ در مجموع باید چه کار کنیم که حقمان از ارث پدربزرگ ضایع نشود و آیا باید در جریان انحصار وراثت پدرمان در اداره دارایی ذکر کنیم که پدرمان سهم الارثی از پدرش دارد یا اینکه نباید ذکر شود؟ سپاس

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

املاک متوفی را اعلام نمایید

سلام
آن اموالی که بالقوه در تملک متوفی بوده است را اعلام کنید.