میتوانم به رایی که چند روز بعد صادر میشود اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۰ #12624447

سلام
من قبل اینکه ناشزه محسوب شوم درخواست نفقه دادم. امروز شورای حل اختلاف رفتیم. کارشناس به جای اینکه درمورد خرجی و هزینه ها سوال بپرسد. یک سوال انحرافی پرسید با این موضوع که قرار بوده چه مدت عقد بسته باشی و من گفتم قرار بوده ۲ سال ولی ۱۵ ماه عقد بسته بودم بعدش عروسی کردیم. البته درجایی نوشته نشده در خواستگاری فقط شفاهی بین خانواده ها صحبت شد. با اینکه گزارش پلیس داشتم مبنی براینکه به منزل مراجعه کردم ولی قفل درب عوض شده بود.
فقط با این سوال بی ربط گفت نفقه تعلق نمیگیرد
آیا این درست است؟
میتوانم به رای که چند روز بعد صادر میشود اعتراض کنم؟
لطفا راهنمایی ام کنید
حتی پرینت حساب هم گرفته بودم که پولی واریز نشده گفت نیازی نیست
و اینکه من نفقه معوقه را درخواست داده بودم

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید ثابت کنید که برای زندگی مشترک اعلام آمادگی کرده اید (مثلا برای این موضوع اظهارنامه یا پیامک به شوهر داده اید) یا تمکین خاص را ثابت کنید، در دوران عقد به شما نفقه تعلق میگیرد، در غیر اینصورت تا قبل از اینکه زندگی مشترک را زیر یک سقف شروع نمایید، نفقه ای تعلق نخواهد گرفت

همین که نکاح به طور صحت واقع شد روابط زوجیت بین طرفین موجود و حقوق و تکالیف زوجین در مقابل همدیگر برقرار میشود. که یکی ازاین حقوق نفقه زوجه است

همانطوری گفتید پس عقد موقت را اقرار کردید ودر ان مدت نفقه تعلق نمی گیرد