چگونه زوجه را مجبور به دادخواست طلاق کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۸ #12616644

زوجه چهار ماهست تمکین نمی کند و خانه پدرش است و یک دختر پنج ساله داریم و از قبل دعوا داشتیم:
الف.حکم الزام به تمکین گرفته ام و هفته بعد درخواست اجراییه می دهم.
ب. دادخواست تجویز ازدواج مجدد داده ام.
اما:
زوجه درخواست طلاق نمی کند و می گوید همه مهر را می خواهم و زوج باید درخواست طلاق کند.
چگونه به طلاق مجبورش کنم؟ که مهریه ندهم یا کمتر بدهم؟ چه راهی را بروم؟ روش کاربردی لطفااا

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که دادخواست الزام به تمکین به نفع شما صادر شود، زوجه ناشزه محسوب می شود و نفقه به وی تعلق نمیگیرد.
اما در هر صورت مهریه بر ذمه ی شما است و باید به زوجه پرداخت شود.ولی شما می توانید درخواست عسر و حرج بدهید و در صورت اثبات آن قاضی رای به تقسیط مهریه یا تعدیل مهریه به نفع شما می دهد.

شما نمی توانید زوجه را مجبور به درخواست طلاق کنید لاکن حق طلاق با مرد است می توانید برای طلاق اقدام نمایید

سلام از نظر قانونی در این خصوص کاری نمی تونید بکنید مگر پس از اخذ حکم تمکین وشازه شناخته شدن همسرتان
سپس یا باید در مورد طلاق توافق کنید تمام ویا قسمتی از مهریه را بشما بذل کند ویا با پرداخت مهریه طلاق دهید

بهترین راه اینست ک او را برای طلاق توافقی راضی کنید و اجبار در این مورد منطقی و قانونی نیست با عدم تمکین وی شما حق طلاق خواهید داشت و اما برای پرداخت مهریه طلاق چ از جانب شما باشد یا ایشون تفاوتی ندارد مگر اینکه راضی شوند ک وجهی بگیرند و مهریه را بذل کنند

سلام.در این خصوص قانونا اقدامی نمیتوانید بکنید مگر اینکه زوجه خود شخصا جهت طلاق توافقی پیش قدم شود یا شما با پرداخت وجهی رضایت ایشان را برای بذل و بخشش مهریه جلب نمایید چرا که تا زمانی که ایشان مهریه را مطالبه نکند نمیتوانید اعسار دهید یا تقاضای تقسیط مطرح کنید

با سلام
زوجه درخواست طلاق نمی کند و می گوید همه مهر را می خواهم و زوج باید درخواست طلاق کند.

* * * لازم نیست زوجه دادخواست طلاق دهد ، حق طلاق با مرد است و اگر شما تمایل به طلاق دارید میتوانید دادخواست طلاق به دادگاه ارایه نمایید ضمنا چه طلاق از سوی شوهر باشد یا همسر ، تفاوتی در مطالبه مهریه برای زوجه نخواهد داشت و در هر صورت زوجه مالک مهر خواهد بود .

چگونه به طلاق مجبورش کنم؟ که مهریه ندهم یا کمتر بدهم؟ چه راهی را بروم؟

* * * اجبار و اکراه و فشار برای این امر نیاز نیست مگر اینکه زوجه خود شخصا جهت طلاق توافقی پیش قدم گردد یا شما با پرداخت وجهی رضایت زوجه را برای بذل و بخشش مهریه ، جلب نمایید

سلام اگر دادخواست الزام به تمکین شما به نفع تان صادر گردد نفقه به زوجه تعلق نمیگیرد و ناشزه محسوب میگردد. بعد بخواهید دادخواست ازدواج مجدد بدهید دادگاه میپذیرد. ولی مهریه به زوجه تعلق میگیرد شما میتوانید زوجه را طلاق ندهید تا اینکه خانم مجبور شود مهریه خویش را ببخشد آنموقع میتوانید در صورت بذل مهریه زوجه را طلاق بدهید.