من فراموش کردم در آن دادگاه حاضر شوم؛ آیا من را جلب میکنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۲ #12614822

با سلام
کارگری بابت حقوق در اداره کار از من شکایت کرد و من مبلغ تعیین شده را پرداخت کردم و رسید پرداخت موجود است.
چند وقت پیش ابلاغیه ای دریافت کردم با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به اتهام تخلف کارفرما از حیث پرداخت حقوق کارگر که در دادگاه حاضر شوم. در ابلاغیه نوشته شده بود عدم حضور موجب جلب است.
چکاری باید انجام دهم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در احضاریه کار و کارگری جلب بکار نمیبرند
اگر کارگر زرنگی کرده پس از اخذ حقوق خود حکم را به اجرا گذاشته مدارک پرداخت حق وحقوق به کارگر را به اجرا ببر

به شعبه مراجعه فرمائید پ علت عدم حضور را بگوئید.

شما می فرمایید اداره کار ،اداره کار که جلب صادر نمی کند بهتر است ابلاغها را به روئیت یک وکیل برسانید یا حضورا به اداره مراجعه نمایید

درود بر شما، به مرجع ابلاغ کننده مراجعه و مدارک و فیش‌های واریزی را تقدیم نمایید، در اینصورت جلب نخواهید شد.

شما می توانید طی لایحه ای مدارک مربوط به واریز را ارائه د هید

با سلام
بله حتما در شعبه مربوطه حاظر شوید و فیش پرداختی حقوق را تقدیم شعبه کنید وگرنه جلب میشود و علاوه بر محکومیت به پرداخت وجه ممکن است جریمه هم شوید.

سلام
حتما در اسرع وقت به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمایید.