شرایط وقف عام چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۰ #12611830

سلام وقت بخیر میشه قسمتی از زمین که سهم الارث است و مشاعست وقف عام کرد

مشاوره حقوقی وقف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مگر اینکه رضایت وراث جلب شده باشد

تصرف بر مال مشاع نیازمند رضایت سایر شرکا می باشد

درود
تصرف در مال مشاع اذن تمام شرکا را می خواهد بهتر است مال دیگری وقف شود.

بعد از خروج از حالت مشاع میتوانید اقدام نمایید در غیر اینصورت باید رضایت ایشان را جلب کنید.

با درود
امکان پذیر است.
اما چند نکته :
در مورد وضعیت بعد از وقف مال مشاع باید گفت که برای تصرف و اداره مال مشاع، شخص متولی به رضایت سایر شرکا و سایر شرکا هم، به جلب رضایت متولی نیاز دارند. در این میان، حتی اگر یک فرد مخالف وجود داشته باشد، مانع از تصرف در مال مشاع می‌شود. به این دلیل که هر یک از شرکای مال مشاع، در ذره ذره این مال، سهم دارند و به همین دلیل نمی‌توانند بدون اجازه سایر شرکا، در مال مزبور تصرفی داشته باشند.