آیا با این اوصاف باز هم اتومبیل بنده توقیف میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۳ #12540289

سلام

بنده ناظر ساختمان هستم و همچنین مدرس رسمی آموزش و پرورش. برای رفتن به محل کار یعنی هنرستان که در مسافت ۱۵ کیلومتری از منزل و در شهر دیگر و همچنین برای سرکشی به پروژه های تحت نظارت مهندسیم نیاز به اتومبیل دارم. پسر ۷ ساله ام نیز حضانتش با من است. و برای رفت و آمدش به مدرسه و غیره به اتومبیل نیاز است.

آیا باز هم اتومبیل ۲۰۶ مدل ۸۹ بنده بعنوان مهریه ضبط می شود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه ماشین شما توقیف می شود .

پاسخ مثبت است چون جزو وسیله امرار معاش شما نیست

با سلام
از آنجا که اتومبیل جزء مستثنیات دین نیست و از طرفی این اتومبیل وسیله امرا معاش شما محسوب نمی شود بنابراین قابل توقیف شدن از بابت دین می باشد.