با توجه به اینکه محکوم علیه در مزایده اول اعتراضی ننموده دادخواست او میتواند مورد قبول دادگاه شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۹ #12533556

در مزایده اول شش دانگ ملکی که غیر قابل تجزیه و تفکیک بود به مزایده گذاشته شده بود ولی خریداری حضور پیدا نکرد که در پایان صورت جلسه ای تنظییم و طبق توافق طرفین مقرر گردیده بود که مزایده تکرار گردد که در نوبت دوم ان در سال ۹۵ شرکت و با مبلغ ۵ درصد بیشتر از قیمت کارشناسی شده برنده و سند رسمی انتقال یافت. اکنون محکوم علیه به استناد به ماده ۵۱ دادخواستی داده مبنی بر اینکه میبایستی به مقدار بدهی ملک فروش میرفت نه تمام شش دانگ و درخواست ابطال سند و مزایده را نموده است

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مزایده ملک به بالاترین قیمت پیشنهادی صورت خواهد گرفت

با سلام
در صورتی که ملکی قابل تفکیک و تقسیم بوده باشد بایستی به نسبت بدهی ، تفکیک و به مزایده گذاشته شود اما در صورتی که ملک قابل تقسیم و تفکیک نباشد لذا ناچار به فروش کل ان خواهند بود .
لذا این مزایده صحیح و قانونی بوده است .

باسلام
کاربر گرامی محکوم علیه باید در صورت اعتراض در همان جلسه دوم مزایده حضور پیدامیکرد واعلام نارضایتی میکرد یا بدهی خودراپرداخت میکرد که عملیات اجرایی متوقف میشد ولی دادگاع یر اساس قوانین مزایده به درستی عمل کرده وبه بالاترین قیمت به فروش رساتده است واگر هم مبلغی مازاد بر بدهی مدیون باقی مانده باشد به محکوم علیه مسترد میگردد.

سلام
مزایده بر اساس مبلغ کارشناسی شده انجام می شود و به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود.