به قاضی چه بگویم که درخواست ازدواج مجدد زوج را رد کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #12520171

سلام

من به دلیل کتک خوردن از سوی شوهرم به منزل پدرم آمدم و درخواست تمکین داده است ولی من جواب ندادم و دادگاهی تشکیل نشده است،باز درخواست ازدواج مجدد داده است که دادگاهش فردا میباشد.

میخواستم بپرسم که فردا به قاضی چه بگویم که درخواستش را رد کند؟

درضمن خرجی نمیداد و مستاجر بودیم، قفل در را نیز عوض کرده است و من بارها رفته ام وسایلی که خودش هم خریداری کرده است را برده است مثل یخچال و ..

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تا زوج دعوی تمکین مطرح نکرده باشد وحکم تمکین صادر نشده باشد دعوی تجویزازدواج قابل مطرح نمیباشد و رد خواهد شد
شما آمادگی خود را برای تمکین اعلام کنید
درصورت ندادن نفقه هم میتوانید به اتهام ترک انفاق شکایت کنید

باتوجه به توضیحات شما . وقتی شما بابت تمکین محکوم نشدی ، ازدواج مجدد معنا ندارد .‌

سلام . اگر زوج دادخواست الزام به تمکین مطرح نکرده ، دعوی تجویز ازدواج مجدد رد می شود . در جلسه رسیدگی شما اعلام کنید که حاضر به تمکین هستید و با شوهر خود به خانه می روید . در این صورت اگر تمکین شما محرز شود و توسط شهود یا کلانتری محل گزارش گردد که به خانه شوهر بازگشته اید ، دعوی شوهر رد می شود .

تنها اگر بگوئید حاضر به تمکین هستید درخواستشان رد می شود