ادعای خریدار بعد از ۴۵ روز قانونی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۵ #12511893

استاد سلام، یک مبایعه نامه فروش خانه بین دو نفر در دفاتر مشاور املاک منعقد میشود، مقداری از ثمن معامله فی المجلس پرداخت نشده و بصورت شفاهی توافق کردن بعد ۱۰روز از تاریخ معامله مابقی ثمن پرداخت گردد،الان بعد ۴۵روز پرداخت نگردیده هیچ تازه خریدار ادعا دارد که پارکینگ خونه من وقت معامله نمیدونستم که سر باز هستش،، و میگه باید خونه رو ببره پولمو به نرخ روز بهم بده فروشنده،،، الان دو سوال مطرح، ۱-ایا ادعای خریدار بعد ۴۵روز محمل قانونی دارد؟در حالی که شاهدین حاضرند که بودند حین معامله
۲- آیا اگر خریدار دادخواست مطالبه مابقی ثمن بدهد،، ایا دلال که همان مشاور املاک هست باید طرف دعوا قرار دهد یا خیر؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خریدار نمیتواند بدون دلیل معامله را فسخ کند
طرف دعوی فروشنده است

سلام. جواب سوال اول خریدار نمی تواند بیع را بی دلیل فسخ کند. سوال دوم فقط باید فروشنده را طرف دعوی قرار دهد و نه دلال.