پنج سال پیش چکی به شخصی دادم درصورت برگشت خسارت تاخیر این 5 سال هم محاسبه می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۱ #12482523

با سلام
بنده ۱۱۰ میلیون چک دست طلبکارم دارم که حدود پنج سال پیش بهشون دادم و تاریخ پنج سال پیش روی آن خورده اما هنوز پرداخت نکردم و ایشون هنوز برگشت نزدن. اما گفتن که شکایت میکنم ازتون
میخواستم بدونم اگه ایشون شکایت کند از من؛ با توجه به اینکه پنج سال پیش که تاریخ سررسید چک بود و برگشت نزدن و تازه الان میخوان برگشت بزنن؛ چند درصد احتمال داره که خسارت تاخیر و تادیه به چک بخوره؟!
یعنی میخواستم بدونم همون ۱۱۰ میلیون رو باید پرداخت کنم يا خسارت اين پنج سال رو هم بايد بپردازم
ممنون

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
معمولا خسارت تاخیر تادیه از زمان سررسید چک محاسبه میشود . یعنی همان پنج سال پیش .