آیا مراجعه به پزشک قانونی جهت معاینه ی پرده بکارت نیازی به اذن زوج دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۳۰ #12479

زوجه اگر بخواهد بابت تشخیص بکارت و گواهی به پزشک قانونی برود ایا باید اجازه شوهرش راداشته باشد یا شوهرش باید حضور داشته باشد
و ایا باید از دادگاه بابت این کار نامه برد به پزشک قانونی ؟یا این که لازم نیست متاهل هستم و شوهرم ترکم کرده
.بیمارستان مراجعه کردم پیش پزشک متخصص زنان اما زبونی گفت برگه ای نداد
..من به برگه بابت تشخیص بکارت نیاز دارم
.واگر اسیب دیده باشد و پارگی داشته باشد و کاملا ازبین نرفته باشد ..دوشیزه محسوب میشود و مهر نصف تعلق میگیرد یا اینکه زن و مهر کامل

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انجام معاینه ی بکارت باید با رضایت فرد مورد معاینه انجام گیرد و در این صورت نیازی به کسب اجازه از شوهر نمیباشد. در خصوص مطالبه ی مهریه هم شما میتوانید با نامه ی دادگاه به پزشکی قانونی مراجعه کرده تا ساعت و تاریخ معاینه بطور واضح بعد از احراز هویت شما در گواهی ذکر گردد.موفق باشید