با پرداخت پول بدون دریافت رسید، ایشان برای گرفتن حق خود چه کاری میتوانند بکنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #12454638

خانمی مقدار ۶۵ میلیون تومان پول نقد را به دامادشان در سال ۹۵ برای ساخت ویلایی در شمال، داده اند اما رسید نگرفته اند. ۱۴ میلیون تومان هم بهای ۵۰% زمین بوده که همین خانم پرداخته اند اما باز هم رسید نگرفته اند. الان بر سر تقسیم سهم خانه اختلاف دارند. داماد ایشان در حضور خواهرزاده خود به گرفتن ۶۵ میلیون تومان اقرار کرده اند هرچند خواهرزاده حاضر به شهادت در دادگاه نیست؛ ایشان برای گرفتن حق خود چه کاری میتوانند بکنند؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم وجود مدرک مثبت ادعا تنها راه ممکن ، اخذ شهادت شهود می باشد .

باید دلیل محکمه پسندی ارائه دهند اگر مبالغ رو بصورت نقدی پرداخت کرده باشند اثبات امر سخت می باشد