شکایت واهی علیه بنده انجام شده، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #12430108

عرض سلام.
من به کسی مقداری دلار قرض دادم و از وی سفته گرفتم برا ضمانت و اون شخص پول دلار های بهم پس داد و من هم سفته های بهش پس دادم ( رسید هم از ایشان دارم که سفته را پس داد ) ولی کپی سفته های گرفتم و موجود هست الان اون شخص یجوری وانمود میکنه که انگار از من پول میخواد و میگه پولمو بده و بعد میگه من واریز پولهای که به حساب شما ریختم دارم و شما به کلک از من سفته گرفتین در صورتی که اون واریزی ها پول همان دلار ها بود، و اون شخص در همان زمانی که دین خود را نسبت به قرض ما ادا میکرد ورشکست شده بود و یه ادم ورشکسته چگونه میتواند خودش به کسی پول قرض بدهد؟ اون واریزی ها پرداخت دین خودش نسبت به ما بود ایا الان این شخص با اظهرات واهی اش و مستنداتی که من دارم در صورت شکایت علیه بنده کاری از پیش میبرد و قاضی چه حکمی میدهد. ( ضمنا از ان تاریخ دو سال گذشته و الان یادش افتاده شکایت علیه من کند! ) سپاس

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت شکایت علیه بنده کاری از پیش میبرد و قاضی چه حکمی میدهد.///
اصل ۳۷ قانون اساسی مقرر می دارد: اصل حکم برائت است و هیچکس از نظر قانون مجرم شناخته نمی شود مگر اینکه جرم او در دادگاه صالح اثبات گردد.
ماده ۱۹۷ ـ اصل برائت است ، بنابراین اگر کسی مدعی حق یا دینی بردیگری باشد باید آنرااثبات کند
ماده ۱۹۹ ـ در کلیه امور حقوقی دادگاه علاوه بر رسیدگی به دلایل مورد استناد طرفین دعوا ، هرگونه تحقیق یا اقدامی که برای کشف حقیقت لازم باشد انجام خواهد داد .
ز ان تاریخ دو سال گذشته و الان یادش افتاده شکایت علیه من کند! /// مرور زمان در لغت به معنی سپری شدن مدت زمان مشخص که پس از آن دعوا در محکمه شنیده نمی­شود.
مرور زمان پنج ساله مندرج در ماده ۳۱۸ قانون تجارت دعاوی راجع به برات و سفته طلب (سفته) و چک نیز هنوز به قوت خود باقی است

با سلام. در صورت ارائه اسناد و مدارک خود به دادگاه حتی در صورت شکایت آن فرد راه به جایی نخواهد برد به شرط آنکه شما بتوانید ثابت کنید که بابت پس دادن قرض، مبالغ ادعایی ایشان به شما واریز شده است. اگر شهود دارید نیز در دادگاه به آن استناد کنید.