من چه کار میتونم بکنم بابات این چند سالی که بیمه من رد نشده؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۸۱ #12419473

با سلام. من از سال ۸۲ در مغازه کار میکردم و مغازه متعلق به یکی از آشنا های نزدیک بود، برای همین هیچ قراردادی ننوشتیم. تا سال ۸۸ که مغز جمع شد. متاسفانه در این مدت هیچ بیمه ای برای من رد نشده. و من نیز هیچ مدرکی قراردادی ندارم برم شکایت کنم. حقوق ماهیانه را هم دستی به من میداد. ولی بیشتر اهالی محله میدونند من اونجا کار می‌کردم. الان من چه کار میتونم بکنم بابات این چند سالی که بیمه من رد نشده.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با طرح دعوا علیه کارفرما در ادره کار امکان استناد به تحقیقات محلی و شهادت شهود خواهید داشت و بازرس اداره کار نیز به محل مراجعه و تحقیقات انجام خواهد داد.

با سلام با استناد به شهادت شهود و اثبات رابطه کارگری وکارفرمایی میتوانید از طریق اداره کتر اقدام نمایید.

با سلام شما می بایست دلایل و مستندات جمع آوری نمایید استشهادیه شهادت شهود و دریافتی ها بابت حقوق می تواند به شما کمک نماید سپس از طریق دفتر پیشخوان برای شکایت اقدام نمایید

با درود. باید باستناد شهود و تنظیم استشهادیه محلی از اداره کار محل بر علیه کارفرما دادخواست عدم پرداخت حق بیمه مطرح نمایید

استشهادیه ای تهیه و رابطه کاری خود با کارفرما را به تائید شهود برسانید . سپس از طریق دفاتر پیشخوان منتخب نسبت به طرح شکایت در اداره کار اقدام فرمائید .

سلام در صورتی که بتوانید کار کردن خود در مغازه را در اداره کار با شهادت شهود و غیره ثابت نمایید می توانید مطالبات خود. را مطرح نمایید

با سلام
می توانید اقامه دعوی کنید اما نتیجه قابل پیش بینی نیست