میخوام دو دانگ خونه رو بگیرم؛ چه کار میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۷۷ #12413917

با سلام. چهار دانگ خونه به نام من است و دو دانگ ان به نام همسرم و خونه قولنامه ای است و نصف خرید خونه وام مسکن میباشد. الان من میخام طلاق بگیرم و ان دو دانگ خونه رو بگیرم و همچنین میخاهم وام خونه رو شوهرم پرداخت کند چه کار میتوانم بکنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان توقیف دودانگ خانه که بنام همسر است و خانه ای جز این خانه نداشته باشد قابل توقیف نیست لذا ارجح این است که با توجه به موضوع طلاق توافق بین شما حاصل شود

با سلام
چنانچه همسرتان صرفا همین دو دانگ را دارد و مسکن دیگری به نام ایشان نباشد ، امکان توقیف آن تحت عنوان مستثنیات دیم برای شما وجود نخواهد داشت لذا پیشنهاد می گردد خارج از فضای قانونی و با مصالحه و سازش به نتیجه مطلوب برسید .

درود
اگر زوج همان یک خانه را دارد قابل توقیف نمی باشد سهم ایشان. و اگر بخشی از وام به نام شماست باید خودتان پرداخت نمایید.

باسلام واحترام
بهتر است با همسرتان توافق نماید تا بجای نفقه ومهریه ۲دانگ را بردارید وقسطش را همسرتون بدهد

سلام . چون دو دانگ بصورت رسمی بنام شما می باشد امکان خرید و فروش ان وجود دارد ...‌

با درود
دو دانگ آن منزل با آنچه در پرسش آمده جز مستثنیات دین می‌باشد.
شاید شما بدوا بتوانید سهم زوج را توقیف نمایید، اما با دفاع و بیان زوج به لحاظ مستثنیات دین بودن از توقیف خارج خواهد شد.