وقتی کمیته ممنوع الخدماتی رو برمیداره، همونجا بلافاصله ممنوع الخدماتی رو رفع میکنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۲ #12411982

باسلام خدمت شما عزیزان، رفتم ثبت احوال و گفتند کمیته تشکیل شد و موافقت کردن که ممنوع الخدماتی منو بردارن ولی بعدش ثبت احوال گفت چند روزی طول میکشه تا ممنوع الخدماتی منو بردارن، میخواستم بدونم این موضوع صحت داره، اینکه کمیته موافقت کنه که ممنوع الخدماتی منو بردارن بلافاصله ممنوع الخدماتی برداشته میشه یا چند روز بعد از موافقت کمیته ممنوع الخدماتی برداشته میشه، بعد از اینکه کمیته موافقت کرد که ممنوع الخدماتی منو بردارن ثبت احوال گفت یک چند روزی طول میکشه تا ممنوع الخدماتی منو بردارن من سوالم فقط همینه وقتی کمیته رای میده که ممنوع الخدماتی رو بردارن این تعلل چند روزه برای رفع ممنوع الخدماتی چی معنایی داره؟ این قانون ثبت احواله و برای همه اجرا میشه یا اینکه برای من اجرا میشه؟ با تشکر از زحمات شما

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله ممنوع الخدماتی شما برداشته می شود

سلام
قانون برای همه به صورت یکسان قابل اجرا است و متاسفانه مشکلات اداری و بخشنامه های دست و پاگیر باعث می‌شود که این کارها با تاخیر اجرا شود