ثبت مجدد پرونده جهت تحقیقات مجدد در دادسرا چه تبعاتی را برای متهم دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۰۶ #12394401

سلام و خسته نباشید
متهم یک فقره پرونده کلاهبرداری رایانه ای هستم وقتی بازپرس حقیر را احضار کرد با توجه به سواد قضایی که دارم، از پیش لایحه و مستندات مثبتی ارائه کردم که نشان از جعل هویت حقیر داشت
علی ایحال در روند آخرین اتفاقات پرونده ( ثنا ) بند زیر بعنوان جدیدترین رویداد ثبت شده است :
۱۹-پرونده با علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به اتهام کلاهبرداری در تاریخ ۱۳۹۹/۰۷/۱۳ مجددا ثبت گردید
درحالیکه پیش از این بند، جلب به دادرسی حقیر نوشته شده است ... (کیفرخواست)
چطور ممکن است پرونده ای به دادگاه برود اما مجددا بار دیگر در همان شعبه ثبت شود؟
آیا رفته به دادگاه و قاضی حقیر را متهم نداشته و دستور بررسی مجدد داده است؟

لطفا هر احتمالی که ممکن است بفرمایید
درروند دفاع برای من بسیار مهم است این مورد

سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اگر به دادگاه فرستاده شده باشد و قاضی تحقیقات بیشتری لازم بداند میتواند دوباره پرونده را به دادسرا ارجاع دهد