با تعهد محضری اجاره نامه عادی اصالت پیدا خواهد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۲۸ #12353666

با سلام من یه مغازه از برادرم اجاره کرده بودم بدون هیچگونه قرارداد مکتوب و پول رهن بصورت دستی بهشون پرداخت کردم البته در حضور شاهد بعد از اینکه صنف بابت دریافت جواز کسب اخطار پلمپ بهم داد و برای دریافت جواز نیاز به اجاره نامه و یا سند بود و مغازه سند نداشت یه اجاره دستنویس تنظیم کردیم (صوری)که تمام امضاهای موجر مستاجر و شاهدین مطابقت نداره حالا بعد از سالهای بسیار زیاد که مغازه تخلیه کردم برادرم بر اساس کپی همین اجاره نامه تقاضای اجور معوق کرده البته من انکار کردم فقط مشکلی که هست همچین تعهد محضری برای صنف دادم چرا که اجاره نامه عادی بوده باید تعهد میدادی که تجاری بودن ملک به صنف اعلام بشه **ایا با همچین تعهدی اصالت اجاره نامه تایید میشه یا اینکه تقاضای کارشناسی امضاهای ذیل اجاره نامه رو بدم یا اینکه اثبات صوری بودن مد نظر داشته باشم** عذرخواهی میکنم سوالم طولانی شد سپاسگزارم
اینجانب .................... فرزند ............ به شماره شناسنامه ..................... صادره از ................. متولد سال .............................. به شماره ملی ......................... مقیم به نشانی ............................. متصدی واحد صنفی ................................... واقع در .................... ضمن اقرار به اصالت و صحت مدارک ابرازی به اتحادیه متعهد می گردم که کلیه مسئولیت های جزائی و حقوقی ناشی از عدم انطباق این مدارک با مکان (ملکی یا اجاره ای) مورد تقاضا را پذیرا بوده و شخصا در مراجع قانونی و محاکم صالحه پاسخگوی پیامدهای مترتب بر آن و هرگونه دعاوی احتمالی مطروحه از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی باشم. بدیهی است پس از اخذ پروانه کسب در صورت بطلان هر یک از مدارک ابرازی در مراجع قضائی و با اسقاط هر یک از شرایط و ضوابط اعلامی از سوی مراجع و سازمان های ذیربط ( ضوابطی که منجر به اخذ پروانه کسب در اجرای تبصره یک ماده ۱۲ قانون نظام صنفی و آئین نامه مربوطه گردیده است) اتحادیه برابر مقررات موظف به ابطال پروانه کسب خواهد بود و اینجانب با امضای این تعهد مسئولیت پاسخگویی به کلیه افراد حقیقی و حقوقی و معارفین احتمالی را شخصا به عهده داشته و اتحادیه در این خصوص هیچ گونه مسئولیتی ندارد.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به تعهد نامه مذکور موضوع اجاره اثبات شده و شما نیز نباید امضاء را انکار نمائید چرا که برادرتان میتواند با توسل به انکار شما و با استناد به تعهد نامه موجود در صنف اقدام به شکایت جعل و استفاده از سند مجعول بر علیه شما نماید .