ازدواج موقت و دائم دختر غیر باکره به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۳ #12348924

باسلام.
در صورتی که دختر باکره نباشد، نیاز به اذن پدر برای ازدواج دارد؟
اگر ندارد دقیقا چه مراحلی برای ازدواج موقت و یا ازدواج دائم بگذراند؟
دریافت گواهی از پزشک زنان برای ازدواج موقت کفایت میکند؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ازدواج دختر باکره نیاز به اذن و اجازه پدر خواهد داشت همچنین ازدواج دخترانی که با رابطه ازاله بکارت نشده اند نیاز به اجازه پدر خواهد بود.

بنام خدا،دختری که باکره نباشد برای ازدواج نیاز به اذن پدر ندارد.

سلام دختری که باکره نباشد نیازی به اذن پدر نمی باشد

ضمن اهدای سلام و احترام
پرسش شما مبهم است لیکن چنانچه منظورتان این است که بدون اینکه ازدواج کنی ازاله بکارت شده ای و اکنون چنانچه قصد ازدواج موقت داشته باشی گواهی پزشک مبنی بر باکره نبودن برای اجازه نگرفتن از پدر کفایت میکند یا خیر ؟ که جواب اینست تا هنگامی که سندی مبنی بر ازدواج و سپس طلاق نداشته باشی و یا اینکه طی حکم دادگاه موضوع ازاله بکارت بررسی و منتهی به صدور حکم نشده باشد جهت ازدواج موقت یا دائم نیاز به اخذ اجازه از پدر یا جد پدری داری

درصورتی که دختر باکره نباشد نیاز به اذن پدر ندارد . برای ازدواج موقت دریافت گواهی از پزشک متخصص الزامی است

در صورتی که ازاله بکارت ناشی از ازدواج نباشد اجازه پدر شرط است برای ازدواج اما اگر ازاله بکارت قانونی و شرعی باشد اجازه پدر شرط نیست نیازی به گواهی پزشکی نمی باشد

سلام وقت بخیر
چنانچه ازاله بکارت با موارد شرعی صورت گرفته باشد لذا نیاز به اذن پدر نیست و صرف اعلام عدم بکارت و تایید آن کفایت می کند در غیر انصورت برای ثبت عقد موقت و دائم نیاز به اذن پدر است .