مالک اومده از دست ما شکایت کرده. میگه شما مغازه تفکیک کردی، حالا چی میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۴ #12328710

با سلام و خسته نباشد.
من و برادرم مالک سرقفلی یک مغازه هستیم.
در اوراق سرقفلی ذکر شده که به صلاح خودمون حق تغییر شغل داریم.
حال شغل جدید نیاز به فضای کمتری داره و ما مغازه نصف کردیم(از وسط تیغه کشیدیم) و وسایل اضافی شغل قبلی ریختیم در قسمت بلا استفاده مغازه.
حالا مالک اومده از دست ما شکایت کرده.
میگه شما مغازه تفکیک کردید.
حالا چی میشه؟
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر امکان ایجاد تغییرات نداشته اید و لذا بهترا ست نسبت به اعاده به وضع سابق اقدام نمایید

با سلام شما حق تغییر مغازه را ندارید قبل از ارجاع امر به کارشناسی وضعیت مغازه را بحالت قبل برگردانید

سلام
شما حق تغییر در فضای ملک را نداشته اید و حدود اختیاراتتان صرفا تغییرشغل در چارجوب همان فضا بوده است

بسمه تعالی .در فرص سوال با اثبات تعییر بنا بدون مجوز مالک قرارداد بخواسته مالک فسخ میشه و ...
پیشنهاد این حقیر . بهترین کار قبل از انجام کارشناسی ملک رو بحالت اولیه برگردانید و .... والا مالک با استفاده از همین مقوله رای مثبت خواهد گرفت . و میتواند منجر به فسخ قرارداد سرقفلی گردد .