فروشنده در محضر حاضر نشد سند بزند؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۶ #12317961

سلام و خسته نباشید...
حدود پنج سال پیش خودرویی معامله کردم انتقال پلاک انجام شده ولی فروشنده در محضر حاضر نشد سند بزنه. در حال حاضر نه قولنامه ای دارم نه آدس فروشنده. ممنون میشم کمک کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مبایعه نامه نداشته باشید باید ابتدا استشهادیه ای تهیه و به امضاء مطلعین از معامله برسانید . سپس با استناد به استشهادیه و همچنین وجود برگ سبز پلاک که میتواند قرینه ای بر ابتیاع خودرو محسوب شود از طریق طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و مالک اصلی موجبات صدور رای و احقاق حق را فراهم آورید . در صورت نداشتن آدرس خواندگان چاره ای جز مجهول المکان اعلام کردن ایشان وجود ندارد .

درود. به هر حال مدرکی دال بر انجام معامله باید داشته باشید. دادخواست الزام به تنظیم سند ارایه بدهید.

سلام چنانچه مبایعه نامه دادید و مالکیت خود را ثابت کنید میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

با سلام. با توجه به مدارکی که در دست دارید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم کنید. خوانده را علی الحساب، مجهول المکان اعلام کنید.

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح کنید در صورت عدم دسترسی دادورز جهت انتقال اقدام میکند