پیام در سیستم ثنا چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۹ #12315273

من دادخواستی با موضوع خواسته مطالبه خسارات دادرسی به طرفیت همسرم داده بودم که ایشون در جلسه رسیدگی حضور پیدا نکردن و محکوم به پرداخت شدن و حکم صادره بهشون ابلاغ شد
بعد از گذشت حدودا یک ماه از زمان ابلاغ دادنامه محکومیتشان، پیام زیر در سیستم برای من اومده:
"پرونده با علت طرح رسیدگی به واخواهی نسبت به خواسته مطالبه خسارات دادرسی در تاریخ ۹۹/۰۳/۱۰ مجددا ثبت گردید"
منظور از پیام چیست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام همسرتون به حکم اعتراض کرده و جلسه رسیدگی تعیین شده لذا باید در جلسه حاضر و اقدام به دفاع کنید

با سلام
چون همسر شما در جلسه حاضر نبوده بنابر این حکم غیابی صادر شده و طبق قانون فرجه قانونی بیست روزه به ایشان داده میشود که واخواهی داده و از خود دفاع نماید .بنابراین ایشان واخواهی داده و رسیدگی زمان مجدد به پرونده تعیین شده است .
موفق باشید

واخواهی به معنی اعتراض به حکم غیابی میباشد و در صورتیکه فرد در جلسه دادرسی حضور نداشته باشد قانونگذار این حق را بدلیل عدم حضور قائل شده تا نسبت به آن اعتراض نماید و پس از اعتراض دوباره جلسه رسیدگی تشکیل میشود

با سلام به علت عدم حضور همسرتان و عدم ابلاغ واقعی به ایشان درخواست واخواهی (رای غیابی بوده است)نموده و مورد تایید قرار گرفته است