گواهی پزشکی قانونی چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۵۰ #12308246

سلام من نامزد بودم و با همسرم رابطه جنسی داشتیم ولی در دادگاه گفتم که باکره هستم برای گرفتن برگه گواهی اگر ترمیم کنم پزشکی قانونی تایید میکنه یا مشکل پیش میاد؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

مراتب ترمیم بکارت از طریق معاینات پرشکی قابل احراز می باشد

سلام،پزشک قانونی متوجه رابطه جنسی و ترمیم میشود ....

قابل تشخیص توسط پزشکی قانونی می باشد

با عرض سلام،پزشک قانونی متوجه رابطه جنسی و ترمیم میشود بهتر بود واقعیت را می گفتید ممکن هست در آینده برای شما مشکل پیش بیاید

سلام.
پزشکی قانونی به راحتی متوجه ترمیم خواهد شد و بهتر این بود که حقیقت را میگفتید مضافا این که به جهاتی برای شما هم بهتر بود.

سلام پزشکی قانونی متوجه ازاله بکارت و ترمیم آن میشود

سلام پزشکی قانونی ترمیم را تشخیص خواهد داد