چیکار باید بکنم تا محجوریتشو اثبات کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۵ #12305488

سلام
وقت شما بخیر پدر بنده دوبار ازدواج کرده و من از همسر دوم ایشونم مادر من از نظر عقلی مشکل داره ولی خب از نظر قانونی اثبات نشده هنوز سال ۱۳۹۴ دایی و خاله هام حقوق پدر مادرمو براش درست کردن و چون مادر من از نظر عقلی مشکل داره ازش سو استفاده کردن و اونو بردن پیش خودشون و براش خونه اجاره کردن و مادرم من و خاهرمو گذاشت رفت و سال ۱۳۹۰ بعد فوت پدرم برادر ناتنی ام از مادرم وکالت بلاعزل گرفت و از این وکالت استفاده کرده و تمام سهم الارث مادرمو به خودش فروخته چیکار باید بکنم تا محجوریتشو اثبات کنم در صورتی که مادرم حتی من رو تو خونش راه نمیده و داییم روش تسلط داره و اونم اختیارش دست خودش نیست چیکار باید بکنم لطفا کمک کنید

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می‌توانید با مراجعه به دایره سرپرستی دادسرای عمومی و انقلاب اعلام حجر مادرتان را بنمایید آنها مراتب را به کلانتری جهت برسی و تحقیق و معرفی به پزشک قانونی ارسال و به موضوع رسیدگی می نمایند

سلام.برای اثبات حجر باید دلایل قوی و مستحکم باشد .اینکه اختیار ندارن دلیل محجوریت نیست و باید بتوان سفاهت ایشون را ثابت کرد اگر دلایل دارید هر چه سریعتر اقدام کنید.درضمن مادر شما باید توسط پزشکی قانونی و مددکاران اداره محجوریت معاینه شود.در صورت اثبات حجر ایشون شما میتوانیدابطال اقداماتی که انجام داده اند رو از دادگاه بخواهید.