پول پیش را نداده و تمامی کارتهای بانکی بنده را هم بسته و در آبان ماه باید بروم دادسرا، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #12291409

با سلام
قرارداد خانه ما در مرداد ماه به اتمام میرسد، که صاحبخانه ما ۲۰ میلیون تومان پول پیش را اضافه کرد که در توان مالی بنده نبود که به صورت شفاهی قرار شد که بنده این پول را در آینده جور کرده و به ایشان پرداخت کنم و بعد از مدتی گفتند که کرایه خانه را به حساب مادرم نریزید و شماره حساب خود را داد البته مالک مادر ایشان میباشد و بنده مبلغ ۷ میلیون به حساب ایشان ریخته و کرایه را هم سر وقت پرداخت نموده ام و نگفته خالی کنم یا مستاجر جدید نیاورد تا بنده تخلیه کنم ولی ایشان شکایت کرده که من تخلیه نمیکنم، وقتی هم که به شورای حل اختلاف میرفتیم هیچ حرفی نمیزد و میگفت در دادگاه حل میکنیم حکم تخلیه خانه را گرفته و بنده خالی کردم پول پیش را نداده و آن ۷ میلیون هم نداده و تمامی کارتهای بانکی بنده را هم بسته و در آبان ماه باید بروم دادسرا،
نمیدانم باید چه کنم؟
پولی ندارم بابت اجاره خانه حسابهایم بسته میباشد، تکلیف چه میشود؟
آیا میتوانم پولهایم را پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما به استناد فیش واریز ،میتوانید علیه ایشان دعوایی تحت عنوان ایفای ناروا مطرح و مبلغ مذکور را مسترد نمایید

با سلام
با توجه به اینکه قرارداد اجاره تان به صورت کتبی تمدید نشده است مالک ملک (موجر) می توانسته برای دستور تخلیه ملک اقدام نموده و نهایتا اجرت الثمل ایام تصرف را نیز مطالبه نماید که این مورد حقوقی است و شکایت کیفری تحت این عنوان مطرح نخواهد شد بنابراین رسیدگی به این مورد در صلاحیت شورای حل اختلاف و چنانچه مبلغ اجرت المثل ایام تصرف بیشتر از ۲۰ میلیون تومان بوده باشد از طریق دادگاه حقوقی قابل پیگیری است.
مسدودی حساب شما ممکن است به دلیل همان اجرت المثل ایام تصرف باشد که فعلا حساب شما مسدود خواهد ماند تا پرونده تعیین تکلیف شود و شما نیز متقابلا می توانید دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه تقدیم دادگاه نموده و چنانچه پسر مالک وکالتنامه بابت اجاره ملک از مادر نداشته و اجاره نامه به نام ایشان نبوده است می توانید مبلغ ۷ میلیون تومان را که به حساب ایشان واریز کرده اید مطالبه نمایید.

سلام
چنانچه مالک تقاضای صدور دستور تخلیه دارد باید وجه الودیعه را به حساب دادگستری پرداخت کند تا دستور تخلیه اجرا شود و چنانچه نسبت به ودیعه مدعی حقی می باشد باید در دادگاه آن را اثبات کند لذا در خصوص وجه الودیعه چنانچه در حکم تخلیه تعیین تکلیف نشده شما می توانید بابت مطالبه آن دادخواست بدهید.