مطالبه وجه التزام ناشی از بازپرداخت ودیعه از ودیعه توقیف شده

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۴ #12277931

سلام، آیا مالک می‌تواند که بر اساس خود اظهاری کل وجه ودیعه مورد اجاره را توقیف کند، یا صرفا نسبت به میزان تعیین شده کارشناس دادگستری میتواند این کار را کند؟ مثلا من که ملکی بالای ۲۸ سال قدمت رو اجاره کردم یک‌ماه دیگر می‌خواهم تحویل بدهم، اگر ادعای واهی کند روی شیرآلات ۲۸ سال پیش، قطعا کارشناس رد می‌کند ولی آیا می‌تواند کل ودیعه من را تا مدتی که کارشناس عددی تعیین کند توقیف کند؟ نهایتا، من می‌توانم وجه التزام ناشی از تاخیر استرداد وجه ودیعه توافق شده در قرارداد را از میزان توقیف شده ودیعه مطالبه کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،خیر بدوا نمی تواند. مگر تامین خواسته دهد با پرداخت خسارت احتمالی .

سلام ابتدا اظهار نامه مبنی بر پرداخت ودیعه به مالک بدهید.در صورتی که ودیعه را پرداخت نکرد شما الزامی به تخلیه ملک ندارید.لکن براساس همان اظهارنامه میتوانید خسارت تاخیر تادیه مبلغ ودیعه را مطالبه نمایید.مضافا این که مالک حق ندارد بیشتر از مبلغی که کارشناس تعیین نموده توقیف نماید.

با سلام فقط به میزان خساراتی که به موجب دادخواست مطالبه می شود امکان تامین خواسته آنهم پس از سپردن مبلغی به عنوان تضمین خسارت احتمالی وجود دارد.

با سلام
با پایان مدت اجاره و خودداری موجر از استرداد مبلغ ودیعه، شما با ارسال اظهارنامه خطاب به وی، الزامی به تخلیه ملک نداشته و وجه التزام قراردادی بابت تاخیر در عودت ودیعه نیز محاسبه خواهد شد.

با سلام زمانی که قرارداد به پایان می‌رسدشما می‌بایست ملک را تخلیه نموده و برای مطالبه مبلغ قرض الحسنه دادخواست بدهیدخسارات خود را دریافت کنید

سلام با پایان قرارداد و استنکاف موج از پرداخت ودیعه شما نیازی به تخلیه و پرداخت اجاره ندارید و وجه التزام قراردادی قابل مطالبه است،مالک بدون سپردن ودیعه به صندوق دادگستری نمی تواند از ودیعه مبلغی بدون توافق یا نظر کارشناسی کسر کند