چطور باید از ایشان تامین مسکن، جدای از نفقه معمول بخواهم، تا بتوانم در منزلی مستقل با دخترم زندگی نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۳ #12247065

با سلام و خسته نباشید
دخترم با توجه به اینکه ۹ سال تمام قمری دارد، میخواهم دادخواست نفقه برایش بدهم، حال با توجه به اینکه بنده به همراه دخترم با خانواده ام زندگی می نمایم چطور باید از ایشان تامین مسکن، جدای از نفقه معمول بخواهم، تا بتوانم در منزلی مستقل با دخترم زندگی نمایم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه اشاره ننموده اید که آیا طلاق گرفته اید یا هنوز در زوجیت هم قرار دارید .
اگر طلاق گرفته باشید و صرفا نفقه فرزند شما پرداخت میگردد لذا زوج فقط مبلغ نفقه تعیین شده را پرداخت خواهد کرد نه تهیه مسکن .

با سلام،در خصوص سوال مطرح شده مبنی بر اخذ نفقه دخترتان از شوهر خویش لازم به ذکر است نفقه زن و اولاد بر شوهر واجب است و طبق قانون مدنی باید از طرف شوهر پرداخت شود ودر خصوص تامین مسکن نیز از وظایف قانونی شوهر تامین مسکن مناسب می باشد وبه جهت اینکه شما اعلام ننموده اید که در حال حاضر با همسر خویش زندگی می نمایید ویا اینکه در حال متارکه هستید جواب دقیق از این حیث مقدور نمی باشد ودر خصوص طرح دعوی ،شما می توانید در خصوص مطالبه نفقه از جهت کیفری وحقوقی اقدام نمایید ودر خصوص تامین مسکن علی حده باید پس از طرح دعوی از طریق دادگاه خانواده و اثبات دلایل قانونی ارائه شده به دادگاه وبا نظر دادگاه اقدام نمایید.