آیا قاضی نباید نظر آخرین هیات کارشناسی که هفت نفره است را ملاک قرار دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۳ #12228278

سلام. در پرونده کیفری جعل و استفاده از سند مجعول سندی که جعل شده است به هیات کارشناسی سه نفره سپس پنج نفره و در آخر به هیات هفت نفره ارجاع شده است، که هیات های کارشناسی در مورد یک موضوع نظرات مختلفی داده اند، قاضی طی رایی که داده است به نظر هیات پنج نفره استناد کرده است سیوالی که از خدمتتون داشتم این است که آیا قاضی نباید نظر آخرین هیات کارشناسی که هفت نفره است را ملاک قرار دهد؟ ( چون قاضی محترم نظر هیات هفت نفره را در نظر نگرفته است و بر اساس نظر هیات پنج نفره رای داده است ). ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر چنین الزامی وجود ندارد

در صورت صدور حکم با توجه به عدم اعتنا به رای هیات هفت نفره طی لایحه مستدل از طریق دادگاه تجدید نظر اقدام نمایید

سلام
قطعا با بررسی نظرات جمیع کارشناسان به قطعیت میرسند