تا تعیین شدن مجرم از ایشان وثیقه گرفته اند؛ به نظر شما قاضی چه رایی می دهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۳ #12200601

سلام پارسال یک شخصی با فریبکاری من را متقاعد به عقد قراردادی کرد به حدود ۱۵۰ میلیون و وقتی قرار به عودت مبلغ شد متواری شد و دفتر بسته شد پس از پیگیری قضایی فهمیدیم دفتر مجوز فعالیت نداشته و ثبت شرکت هم نبوده و اصلا به نام کس دیگری بوده کارشناس خط گرفتن مفاد قرارداد دستخط ایشان بود ولی امضا نبود تمام پولها هم بع حسابهای متعدد که اعلام کردن ریخته شد الان اعلام میکنن که پول ها به حساب من نیومده و من کارمند بودم و از اونجا رفته ام قاضی تا تعیین شدن مجرم از ایشان وثیقه گرفته اند به نظر شما قاضی چه رایی می دهد؟ ایا تبرعه می شود یا مجازات؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محکومیت ایشان نیاز به ارائه مدارک و مستندات کافی از جانب شما دارد

برای اثبات ارتکاب جرم بازپرس در مرحله تحقیقات مقدماتی بوده و فعلا نمی توان اظهار نظر نمود لاکن برای اثبات جرم توسط ایشان نیاز به ارای مدارک و مستندات لازم و کافی از سوی شما خواهد بود

درود بر شما، محکومیت در دادگاه نیازمند اثبات فعل جرم توسط ایشان دارد، که این اثبات از طریق اسناد و مدارک ارائه شده از جانب شما و نیز کارشناسی به عمل خواهد آمد. موفق باشید.

درود و عرض ادب
محکمومیت ایشان نیازمند دلایل و مدارک قانع کننده از جانب شما می باشد.

فعلا بازپرس وی را مجرم تشخیص داده وامکانش هست در دادکاه هم محکوم بشه ولی صدرصد نمیشه گفت بهتره در دادکاه یک وکیل مجرب همراه خود داشته باشید