آیا بعد از اخذ آخرین دفاع بازپرس نباید قرار صادر کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۱۲ #12144258

با سلام.. در پرونده جعل کارت بنده متهم هستم.. و شاکی با ارائه فیلم دوربین و چند تا عکس که نشان می دهد بنده فقط در آن محل سرقت حضور داشتم و این فیلم عمل مجرمانه ای از بنده نشان نداده است. فقط از حضور بنده در محل فیلم داشتند... بازپرس دادسرا پرونده را به کارشناس ارجاع دادند... و نظریه کارشناس وصول گردید و به نفع بنده بود... بازپرس آخرین دفاع را از بنده اخذ نمودند.... الان حدود ۴۰ روز از اخذ آخرین دفاع می گذرد... ولی خبری نشده است... و از دفتر بازپرسی سوال کردم گفتن بازپرس هنوز مطالعه نکرده است... به طوری که بعد از اخذ آخرین دفاع بازپرس وقت نظارت را ۳ ماه دیگر تمدید کرد... سوال بنده این است آیا بعد از اخذ آخرین دفاع بازپرس نباید قرار صادر کند؟ علت اطاله دادرسی چیست؟ الان حدود ۴۰ روز هم از اخذ آخرین دفاع گذشته.. چه باید کرد؟ به نظر شما با فیلم دوربین بنده را می توانند محکوم کنند یا تبرئه میشوم؟ ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بازپرس پس از پایان تحقیقات و در صورت وجود دلایل کافی بر وقوع جرم، به متهم یا وکیل وی اعلام می کند که برای برائت یا کشف حقیقت هر اظهاری دارد به عنوان آخرین دفاع بیان کند. هرگاه متهم یا وکیل وی در آخرین دفاع، مطلبی اظهار کند یا مدرکی ابراز نماید که در کشف حقیقت یا برائت موثر باشد، بازپرس مکلف به رسیدگی است.

سلام اگر در آخرین دفاع مدرکی یا دلیلی مبنی بر بی گناهی شما ارائه شود بازپرس مجددا تحقیقات لازم را انجام خواهد داد و تجدید وقت نظارت پرونده نیز به همین دلیل بوده است..فیلم دوربین به عنوان دلیل قابل استناد نیست اما می تواند در کنار امارات دیگر پرونده قاضی را به علم مبنی بر ارتکاب جرم از طرف متهم برساند