آیا می توانم تحت عنوان افترا از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۸ #12141470

سلام
من از کسی سفته دارم و از او رسید دارم که سفته بابت پولی است که به او دادم
حال او به دروغ دادخواست استرداد سفته داده و بیان کرده که سفته ها امانی است و وقتی من رسید ضمانی بودن سفته را در جلسه دادگاه ارائه دادم او منکر امضا رسید شد و قرار به کارشناسی شد
آیا می توانم تحت عنوان افترا از او شکایت کنم چون او عملا گفت که امضا رسید امضا او نیست و عملا جعل سند را به من نسبت داده است؟

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از اظهارنظر کارشناس درخصوص مورد ، بله میتوانید شکایت کیفری افترا مطرح نمایید

نظر کارشناس قطعا در این مورد موثر خواهد بود در صورت اثبات ادعای شما میتوانید ب جرم افترا علیه وی شکایت و درخواست اعاده حیثیت نمایید و در صورت اعاده حیثیت مطابق نظر مرجع صالح مجازاتی نظیر حبس شلاق و جزای نقدی خواهد داشت

اظهار انکار با ادعای جعل متفاوت است . وی منکر امضای خود شده . بهتر است تا زمان صدور نظریه ی کارشناسی صبر کنید. اوست که باید امانی بودن را اثبات کند تا از پرداخت وجه سفته بری شود. بنابراین نیازی به طرح دعوای افترا نیست چون موضوعیت ندارد.

با سلام
اگر به کارشناسی خط ارجاع شده باشد حتما مشخص میشود امضا جعلی هست یانه وشما می توانید به جرم اتهام جعل وتوهین افترا شکایت کنید ودرخواست اعاده ی حیثیت کنید