چگونه خواهرم میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۳ #12115856

سلام
خواهر من نزدیک به دو سالی هست به زور پدر با یک پسر که از نظر تمکن مالی فوق العاده پولداره ازدواج کرده چون از روز اول علاقه ایی به این پسر نداشت هیجوره قبولش نکرده بعد مرگ پدر هیجوره حاضر به رابطه با این شوهرش رو نداشته چند باری هم اقدام به خودکشی کرده ولی این پسر علی رغم همه این چیزا به زور باهاش ارتباط داره. و هیجورهه هم نمیخواد طلاق بده. حتی بخاطر اینکه نزدیک به یک ساله ولی همچنان خواهرم پسش میزنه و اون به زور باهاش رابطه برقرار میکنه. بارها هم به روشا مختلف اونو اذیت میکنه که پسش نزنه.
ولی هیجوره زورمون به این پسر نمیرسه و نمیخواد طلاق بده و هیچ گونه مدرکی قابل تاملی در اختیار نداریم بر علیه اش.
ایا راهی هست بشه طلاقشو گرفت حتی مهریه هم نمیخاد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف دوس نداشتن دلیل طلاق نیست . خواهرتون باید دلیل محکمه پسندی برای طلاق داشته باشد

سلام
بله
خواهر شما می تواند اقدام به تقاضای طلاق خلع و بخشش مهریه نماید در این صورت دادگاه حکم به طلاق و بخشش مهریه صادر میکند

با سلام باید بدوا دادخواست طلاق ثبت نموده که ملاک برای دادگاه در صدور حکم طلاق هم احراز غیر و حرج زوجه است.

با سلام ووقت بخیر
طلاق زوجه مبنی بر داشتن وکالت درطلاق و توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط عسرو حرج می باشد و خواهر شما باید طب قنکاح نامهاداله محکمه پسندی برای طلاق داشته باشد ازجمله ضرب و جرح و نپرداختن نفقه و داشتن گواهی پزشکی قانونی که شرایط عسرو حرج خود را به دادگاه ثابت کند متاسفانه درصورتعدم اثبات منوط به نتیجه نخواهد شد .