ادعای سرقتی و جعلی بودن چک، تبعات عدم تایید امضا توسط کارشناس

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۹ #12036598

سلام، من دوفقره چک از مغازه داری گرفتم که این چک‌ها را در مقابل من و شاهدین امضا کرد و توسط برادرش مبلغ چک نوشته شد و در فاکتور قید شد، اما زیر فاکتور رو امضا نگرفتم. چک‌ها را به بانک برده و بانک تایید کرد. چک‌ها برگشت خورد و اقدام قانونی برای جلب کردم که رای صادر شد. طرف شکایتی بر سرقتی و جعلی بودن چک کرده و درخواست کارشناس برای بررسی داده، آیا اگر کارشناس امضاش رو روی چک‌ها تایید نکنه، با وجود شهود و تایید شعبه بانک صادر کننده چک، شکایت من برای مبلغ چک بی‌تاثیر خواهد شد و من نمی‌تونم به حقم برسم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگربانک چک رانایید نموده پس مشکلی نیست ودرصورتی که امضا جعلی باشد یاسرقتی ایشان می بایست ازقبل اعلام می نمود

سلام
شرح سوال مبهم است. اگر در حضور شهود شما، صاحب چک، چک را امضا کرده و تحویل داده که دیگر نمیتواند ادعای سرقت مطرح کند چون شما شاهد دارید.

سلام اگر بانک عدم مغایرت امضا را تایید کرده است و شاهد نیز دارید در اینصورت می توانید دفاع مناسبی از خود داشته باشید.

سلام اگر مشخص گردد چک جعلی است اقدام قانونی بر چک منتفی است و باید بابت مطالبه خود به طریق دیگری اقدام نمایید

با سلام
خیر با تایید امضا توسط کارشناس و شهادت شهود و سایر ادله و مدارک می توانید احقاق حق کنید.

با توجه به توضیحات شما به نظر می‌رسد که چک‌ها صیادی نباشند و از مزایای چک صیادی برخوردار نباشند.

در رابطه با جعلی بودن، از آنجایی که فرمودید خودشان چک را امضا کردند، قطعا کارشناس نیز به همین موضوع رای می‌دهد.

با سلام
مدارک و مستنداتی که شما دارید را همراه خود ببرید.