قاضی میتواند حکم من را تعلیق کند و این رضایت و واخواهی که به شعبه دادم چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۸ #12017855

باسلام من به جرم تحصیل مال نامشروع به یک سال حبس تعزیری درجه ۵ محکوم شده ام ولی از انجایی که قاضی پرونده ام میتوانسته حبس را از ۲ تا ۵ سال به من بدهد ولی با تخفیف به من یک سال حبس داده است که غیابی بوده است الان من واخواهی دادم و رضایت شاکی هم ضمینه پرونده کرده ام به نظر شما آن واخواهی یا رضایت شاکی که گرفتم قلضی دوباره از یک سال حبس را که بیشتر نمیدهد این سوال را میپرسم چون نمیدانم چه کنم واینکه قاضی میتواند حکم من را تعلیق کند و این رضایت و واخواهی که به شعبه دادم از یک سالی که حبس تعزیری به من داده که بیشتر نمیشه با سپاس فراوان و تشکر واینکه شعبه احرای احکام هم من را که به همین پرونده بوده را ممنوع الخدمات کرده است الان باید چه کتر کنم که باز شود شرمنده از سوالات زیاد من شرمنده هستم لطفا وخواهشا راهنمایی ام کنید

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مجازات را افزایش نمی دهد.

قطعا رضایت شاکی در رای تاثیر خواهد گذاشت و مجازات از این بیشتر نخواهد شد

اگر قاضی احرازنمایدکه مجازات صادره کمترازحداقل قانونی باشد می تواند تغییردهد

تخفیف و تعلیق مجازات بستگی به نظر قاضی دارد هرچند رضایت شاکی قطعا تاثیر گذار خواهد بود با واخواهی شما در حکم غیابی امکان تجدید نظر در مجازات تعیین شده هست لیکن افزایش نمیابد

سلام
طبیعتا میزان مجازات شما بیشتر از این نخواهد شد

درود
خیر مجازات را افزایش نمی دهد.

سلام
قطعا اخذ رضایت شما در تخفیف مجازات یا تعلیق آن موثر است.