اگر خواهرم به مشاور بگن که قصد جدایی دارند آیا از نفقه محروم میشوند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۲ #12016922

سلام.
خواهرم سالهاست با همسرش مشکل خانوادگی دارند.مشکلات این اواخر منجر به بحث و دعوای شدید شده،و خواهرم فعلا منزل خودشو ترک کرده و منزل برادرم هستن.همسرشون درخواست طلاق دادن و از مشاوره دادگاه تماس گرفتن و هماهنگ کردن جهت مشاوره حضوری.سوالم اینه که اگر خواهرم به مشاور بگن که قصد جدایی دارند آیا از نفقه و... محروم میشن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که به مشاور چی بگن که هم مقصود(جدایی) خودشو برسونه و همینطور از نفقه و سایر حقوق محروم نشن؟؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
گفتن قصد جدایی ساقط کننده نفقه نیست نفقه در صورت ناشزه نبودن تا خاتمه زوجیت بر عهده زوج است.

اگر زوج خوددادخواست طلاق داده کلیه حق وحقوق مالی زوجه باید نقدا پرداخت گردد

باسلام درصورتی که خواهر شما تمکین ننماید ممکن است نفقه به ایشان تعلق نگیرد اما در صورتی که اظهار نماید میخواهد طلاق بگیرد دلیلی بر عدم پرداخت نفقه توسط زوج نخواهد بود.

با سلام اگر قصد خواهرتان طلاق هست بهتر است واقعیت را بیان نمایند و نفقه تا زمان طلاق باید به وی پرداخت شود مگر اینکه حکم تمکین قطعی و اجرائیه صادر شده باشد و خواهرتان در مرحله اجرای احکام تمکین نکند و تا این زمان‌مستحق نفقه هست.

اعلام موافقت با طلاق نمیتواند خللی در نفقه و مطالبه آن ایجاد کند .

سلام.
وقتی که زوج درخواست طلاق داره باید تمامی حق و حقوقات زوجه رو پرداخت کنه و ارجاع به مشاوره صرفا برای دعوت زوجین به ادامه زندگی بوده و ارتباطی به حقوقات مالی زوجه زوجه نداره .

خیر خواهرتون صرفا زمانی از نفقه محروم خواهند شد ک حکم نشوز یا عدم تمکین ایشان توسط دادگاه صادر شود و در غیر اینصورت زوجه تا زمان طلاق مستحق دریافت نفقه خواهد بود