آیا متهم هم باید همزمان با ما بیاید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۸ #12005503

با عرض سلام
بنده شاکی یک پرونده کیفری به اتهام کلاهبرداری میباشم که در اداره پلیس اگاهی باهام تماس گرفتند و گفتند که یک هفته دیگه همراه با شاهدین مراجعه کنید پلیس اگاهی تا پرونده را بفرستیم دادگاه
و ایا جلسه اول در دادسرا چه اتفاقی می افته و باید چیکار کنم؟
ایا برای متهم وثیقه طلب میکنند؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنونم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
بله اگر دادیار تشخیص بدهد برای متهم قرار وثیقه صادر میکند و مواجه شما در دادسرا حضوری می باشد .

با درود
متهم قاعدتا باید تامین کیفری بسپارد.

درود
در تحقیقات ومعمولا تحقیق انفرادی انجام می شود، اگر مقام قضایی نظر بر مجرمیت داشته باشد قرار تامین کیفری صادر می کند.

باسلام اصولا رسیدگی جلسه اول در دادسرا نیاز به حضور طرفین پرونده نیست اما درصورتی که دلایل و مستندات شاکی قوی باشد بازپرس برای متهم بستگی به نوع جرم قرارصادر می نماید.

سلام در مراجع انتظامی مواجهه حضوری صورت نخواهد گرفت پس از تنظبم صورتجلسه و اظهارات شهود پرونده به دادسرا ارجاع و درصورت احراز وقوع جرم قرتر متناسب با جرم صادر خواهد سد

سلام
جلسه اول دادسرا لزوما با حضور دو طرف تشکیل نمی شود بلکه در صورت وجود دلایل ارتکاب جرم، متهم جداگانه احضار و از وی تحقیق می شود. چنانچه دلایل اتهام قوی باشد، به وی تفهیم اتهام شده و از او وثیقه یا کفیل اخذ می گردد.