مطالبه بدهی بابت تعمیرات ماشین و مبلغ ودیعه منزل استیجاری

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۹ #11997146

با سلام، بنده مبلغ ۵۰ میلیون تومان به حساب مستاجر پدر خودم بابت عودت پول پیش خانه واریز کردم و فیش واریز را هم دارم و مبلغ ۴۰ میلیون تومان هم بابت تعمیر خودرو شخصی ایشان هزینه کردم که همه فاکتورها موجود است.
حالا ایشان اعلام کرده می‌خواستی بابت ماشین خرج نکنید من نگفتم خرج کن. برای این دو هزینه به چه شکل می‌توانم شکایت کنم؟ ممنون.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چون شما با اذن پدرتان واریز کرده اید و از طرف ایشان، قابل مطالبه است.

با سلام،با اثبات اینکه پرداختیها با اذن پدر بوده به طرفیت پدر دادخواست مطالبه وجه دهید والا مطابق ماده ۲۶۷ قانون مدنی حق مطالبه ندارید.

سلام
چنانچه پرداختی‌ها با اذن پدر انجام شده می‌توانید برای مطالبه آن با عنوان مطالبه وجه علیه پدر دادخواست تقدیم نمایید دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت بفرمایید موفق باشید

سلام دادخواست مطالبه وجه به استناد فاکتور و فیش موجود را مطرح نمایبد

سلام ، در صورتیکه با اذن پرداخت کرده باشید با وجود مدارک و رسید و فاکتورها قابل مطالبه است.

با سلام
چنانچه ایفای دین پدر بابت استرداد ودیعه مسکن به مستاجر و تعمیرات صورت گرفته راجع به خودرو به اذن ایشان بوده امکان مطالبه مستند به مدارک پرداخت وجود دارد در غیر این صورت خیر.

با سلام،می‌توانید از بابت قرض دعوای مطالبه وجه مطرح کنید.