آیا با داشتن شاهد و همچنین عکس و پیام های قرار شوهرم میتوانم علیه آنان شکایت کنم که بدون اجازه من در خانه من مواد استفاده میکنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۰ #11983069

باسلام. خانمی هستم که ۳ دانگ از منزل به نام من میباشد و سه دانگ دیگرش به نام شوهرم.به تازگی متوجه شده ام که نزدیک یکسال است که به این خانه آمده ایم، مواقعی که من منزل نیستم شوهرم به همراه دوستانش در خانه مشغول کشیدن مواد میشوند. میخواستم ببینم آیا با داشتن شاهد و همچنین عکس و پیام های قرار شوهرم میتوانم علیه آنان شکایت کنم که بدون اجازه من در خانه من مواد استفاده میکنند؟ اگر بله حکم احتمالی آنان چیست؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در زمان مصرف مواد با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید و گزارش کنید

با توجه به شهادت شهود به عنوان دلیل می توانید علیه آنها شکایت کنید

اثبات استفاده از مواد مخدر باشکایتخ شما وازمایش مشخص میشود

در اینمورد بدون نیاز ب طرح شکایت لازم است هنگام تجمع و استعمال مواد پلیس را در جریان قرار دهید

شما فقط میتونید گزارش دایر کردن محل برای مصرف مواد رو اعلام کنید و در اون زمان خودتون درب منزل رو باز کنید تا مامور وارد و مشاهده و گزارش تهیه کنه چون مامور بدون اجازه مالک حق ورود ندارد . ولی در خصوص ملک چون مشاع هست هردو حق استفاده از ملک رو دارند و ایرادی نیست. اگر دایر کردن محل مصرف مواد اثبات بشه که بنظر خیلی سخته حبس داره ولی در غیر اینصورت صرفا جریمه خواهند شد البته اگر مواد زیادی همراهشون نباشه. ولی بنظر بنده براحتی میتونید با صحبت با همسرتون ویا مراجعه به مشاوره های خانواده وروانشناس یاهرمتخصصی مشکل رو حل کنید تا پایه های ازدواجتون متزلزل نشه.

بهتر است دادخواست خلع ید تقدیم کنید.
سپس دادخواست الزام به تهیه مسکن مستقل تقدیم کنید

سلام
موضوع را می‌توانید به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهید.