برای زمینی که سند ۶ دانگ دارد آیا هزینه تفکیک باید پرداخت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۸۲ #11979282

باسلام
ما یک هفته پیش یک قطعه زمین اوقافی خریداری کردیم.که این زمین کروکی و نقشه هوایی و همه‌ی مدارک اعم از سند ۶ دانگ را دارد.
این هفته دنبال کارهای شهرداری رفتیم گفتند علاوه بر هزینه پروانه باید هزینه‌ی تفکیک هم بپردازید.
اما اداره اوقاف میگه ما سند ۶ دانگ دادیم و هزینه تفکیک ندارد.
میخواستم بدونم ما اگه برای گرفتن پروانه اقدام کنیم، باید هزینه تفکیک هم بدهیم یا نه؟!
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اموال وقفی قابل معامله نیستند.

با درود زمین اوقاف‌ی قابل خریدو فروش نیست

سلام
تفکیک یعنی تقسیم زمین به قطعات کوچکتر و با توجه به اینکه زمین متعلق به اداره اوقاف است اوقاف می تواند چنین تقاضایی بنماید
و زمین موقوفه قابل خرید و فروش نمی باشد
اگر به هر حال شما یا موقوفه بخواهید آن را به قطعات کوچکتر تفکیک کنید باید حتما بابت این تفکیک وجوهی را به شهرداری طبق ماده ۱۰۱ قانون شهرداری بپردازید
اما اگر می‌خواهید پروانه ساخت برای آن بگیرید دیگر نیاز به تفکیک نیست و فقط باید هزینه‌های پروانه ساخت را بپردازید
و البته ممکن است زمین قبل از اینکه سند شش دانگی بگیرد بزرگتر بوده و به قطعات کوچکتر تبدیل شده باشد که در این صورت نیز هزینه تفکیک دارد یعنی تفکیک قبلا بدون موافقت شهرداری انجام شده ولی حقوق شهرداری طبق ماده ۱۰۱ که در حقوق اشاره شد پرداخت نشده است

سلام مالک ان زمین کما کان اوقاف است شما ان را اجاره کرده اید اگر چنین اجازه ای برای تفکیک داسته باشید قطعا باید هزینه ها را در ثبت وشهرداری بپردازی