ما میتونیم از بیمه شکایت کنیم و مابه التفاوت رو ازشون بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۶ #11918485

سلام همسر من سال ۹۸ با تریلی به همراه ۱ سرنشین تصادف کردن و هر دوفوت شدن.
بیمه دیه سرنشین رو ۲۷۰ میلیون پرداخت کرد ولی بیمه شوهرم رو چون راننده بود ۲۳۲ میلیون یعنی دیه سال ۹۷ پرداخت کرد
سال ۹۷ دولت اعلام کرد احتیاج به الحاقیه زدن بیمه نیست و در اینجور موارد از صندوق خسارت بدنی پرداخت میکنن
ولی بیمه به ما گفت به راننده تعلق نمیگیره فقط به سرنشین و شخص ثالث تعلق میگیره
اگر هم به راننده تعلق نمیگیره باید به راننده اطلاع بدن که الحاقیه بزنه که بلایی مشابه ما سرشون نیاد
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات قضایی مراجعه وعلیه بیمه مربوطه و صندوق تامین خسارت بدنی شکایت مطرح کنید

درود
بله می توانید علیه بیمه و صندوق طرح دعوی کنید و مابه التفاوت را دریافت نمایید.

درود بر شما، بله میتوانید به استناد مدارک و مستندات خود از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست به طرفیت بیمه و صندوق نمایید.

سلام
بله علیه بیمه و صندوق دادخواست بدهید.